Skocz do zawartości




Kontrolery Do Ps3


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3204 odpowiedzi w tym temacie

#2441 Mr.Ming

Mr.Ming

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 127 postów

Napisano 28 maj 2012 - 11:28:32

Witam,

Panowie, jaki polecacie pistolet do grania w Killzone3/Time Crisis? :)




#2442 amigo

amigo

    Associazione Calcio Milan

  • Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 1475 postów

Napisano 28 maj 2012 - 11:31:00

Witam,

Panowie, jaki polecacie pistolet do grania w Killzone3/Time Crisis? :)


http://www.ultima.pl...strzelec/i9805/

#2443 Mr.Ming

Mr.Ming

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 127 postów

Napisano 28 maj 2012 - 12:00:00

Dziękuję amigo za odpowiedź. Niestety zapomniałem podać pewną ważną informację - ma to być jak najtańsze rozwiązanie. Czy zamienniki APOLLO itp. są w ogóle warte uwagi? Chciałbym wydać max do 80zł za kontroler.

#2444 DemiunN

DemiunN
  • Newbie
  • 6 postów

Napisano 07 czerwiec 2012 - 12:30:08

Siemka mam problem z padem od ps3 czyli gdy wlacze gre czasem na krotka chwile przestaja mi dzialac przyciski ogolnie pad nie odpowiada jedynie jesli nacisne przycisk ps3 to w prawym gornym rogu wysakuje czerwone koleczko ze nie moge tego zrobic ale nic to nie zmienia. Dopiero po kilkinastu sekundach pad jakby sie odblokowuje, a moj drugi problem gdy pad juz odpowiada gdy nasine przycisk ps3 przenosi mnie do menu glownego ps3 jak zwykle i nie moge nawet na pisac krotkiej wiadomosci zagrasz czy cos w tym stylu bo menu automatycznie mi sie zamyka i wracam do gry wiec jakby przycisk ps3 naciskal sie automatycznie pomiedzy tymi zdarzeniami nie ma jakichs regularnych odspetow czasu moze ktos mial podobny problem? ;/

#2445 viper408

viper408
  • Newbie
  • 1 postów

Napisano 07 czerwiec 2012 - 13:43:12

Witam.
MAm zamiar kupić PS3 + Move full zestaw (2 pady + kontrolery ruchu).
I teraz zaczyna sie problem:
Nie wiem jakie kontrolery potrzeba na 2 graczy. Na początku myślałem o 2x motion i 2x navigation. Potem zorientowałem się, że w niektóre gry najlepiej gra się 2x moiton, więc zestaw zmienił się na 4x motion.Ale znowu: nie mam kontrolerów navigation.
Czytałem, że można podpiąć max 4 kontrolery (jeśli się mylę to paprawcie). Więc moje pytanie brzmi: jaki jest najlepszy zestaw konrolerów na 2 graczy, taki, żeby każda gra dawała maksymalną frajdę.
Dziękuję.

#2446 kloose

kloose

    out of range

  • Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 4137 postów

Napisano 07 czerwiec 2012 - 17:12:02

po 2 sztuki z każdego rodzaju wystarczy...

#2447 viper408

viper408
  • Newbie
  • 1 postów

Napisano 07 czerwiec 2012 - 18:34:25

a czy jeśli zdecydowałbym się na 4 motiony, to czy wtedy będę mógł używać pada do każdej gry która wymagała navigation?

#2448 Smaczne jablko

Smaczne jablko

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 222 postów

Napisano 07 czerwiec 2012 - 20:25:50

Witam. Zauważyłem, że od niedawna w moim padzie z MM szwankują wibracje. Gdy potrząsne kontrolerem na chwile wibracje wracają, jednak po chwili znów ich nie ma. A teraz pytanie: czy próbować sam rozkręcić pada i sprawdzić co się dzieje(nie stracę gwarancji?) czy od razu zawozić do MM. Pad oryginalny Sony biały, mam dowód zakupu i wszystko co było w pudełku. Pad ma około miesiąca. :/
Dołączona grafika

#2449 kloose

kloose

    out of range

  • Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 4137 postów

Napisano 07 czerwiec 2012 - 20:30:41

Stracisz...
Masz gwarancje/paragon, to skorzystaj z uprawnień Ci przysługujących...

#2450 amigo

amigo

    Associazione Calcio Milan

  • Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 1475 postów

Napisano 07 czerwiec 2012 - 20:31:00

jak na gwarancji to idz reklamować w MM :)

#2451 kloose

kloose

    out of range

  • Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 4137 postów

Napisano 07 czerwiec 2012 - 20:34:55

a czy jeśli zdecydowałbym się na 4 motiony, to czy wtedy będę mógł używać pada do każdej gry która wymagała navigation?

Tak... Oczywiście jednocześnie możesz mieć podpięte 4 urządzenia...

#2452 Smaczne jablko

Smaczne jablko

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 222 postów

Napisano 07 czerwiec 2012 - 21:09:22

Ok dzięki. Bedę musiał znów zasuwać 20km w jedna stronę, bo wczoraj akurat byłem po grę ale cóż, nie będę grał na zepsutym padzie :)
Dołączona grafika

#2453 dugiy

dugiy
  • Newbie
  • 1 postów

Napisano 07 czerwiec 2012 - 22:20:30

Witam!

Mam pytanie odnośnie dwóch padów.
Przyszedł do mnie kumpel z padem, i wydaje mi się że wyszedł z moim :/

Czy jest możliwe aby pad, który nie był wcześniej w systemie zalogowany zalogował się na pozycji 1 bez podłączania pod usb konsoli?

Dzięki za odpowiedź

#2454 dugiy

dugiy
  • Newbie
  • 1 postów

Napisano 08 czerwiec 2012 - 06:20:57

Witam!

Mam pytanko, czy jak pad nie był nigdy w ps3 używany to czy po nacisnieciu na nim PS zaloguje sie do konsoli czy musze go podlaczyc najpierw przez USB do pleja?

Był ostatnio u mnie kumpel z padem i nie mam pewności czy został u mnie mój pad :/

Konsola była włączona, jednego pada włączyłem, działał jako "1", a po włączeniu drugiego trzeba było go zarejestrować - przez USB, i dostał "2".

I teraz który jest mój?

Dzięki za pomoc

#2455 kloose

kloose

    out of range

  • Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 4137 postów

Napisano 08 czerwiec 2012 - 06:23:58

Pada trzeba zarejestrować/przypisać...
Twój jest pewnie ten pierwszy ;)

#2456 WiQert

WiQert

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 236 postów
  • Gadu-Gadu
  • PSNidwiqert
  • Skąd:Jaworzno

Napisano 08 czerwiec 2012 - 08:40:55

wybierz ładniejszy :) a tak serio to jak nie byl nigdy uzywany w tej konsoli, to trzeba go kabelkiem sparowac raczej :)
Dołączona grafika
Tyle gier do nadrobienia, a tak mało czasu...

#2457 woolfwood

woolfwood
  • Newbie
  • 0 postów

Napisano 09 czerwiec 2012 - 19:44:10

szukalem ale nie znalazlem. mam pytanie. otoz czy to w przegladarce czy w grach pad od ps3 nie reaguje dostatecznie szybko. to znaczy ze po ruszeniu galka analoga dopiero po kilku chwilach kursor na ekranie reaguje... nie wiem czy to jego normalna praca takie zamulanie, czy moze wina hdmi czy za duza rozdzielczosc ekranu? jak to u Was jest? dodam ze telewizor PHILIPS full hd 100mghz spiety z ps3 kablem hdmi

#2458 yrako

yrako
  • Użytkownicy
  • 8 postów
  • Gadu-Gadu

Napisano 13 czerwiec 2012 - 11:56:04

Dobry, Ej mam problem z padem - nie wiem jak to tam jest gumki czy coś. Ale pad spadł mi tam z dwa razy i od tamtej pory po prostu "sam wciska przyciski"[na początku wystarczyło nim potrząsnąć i działał ale teraz przestały działać przyciski tylko w menu działaja analogi] Nie wiem co to może być, da sie to jakoś naprawić ?
Dołączona grafika

#2459 WiQert

WiQert

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 236 postów
  • Gadu-Gadu
  • PSNidwiqert
  • Skąd:Jaworzno

Napisano 13 czerwiec 2012 - 12:57:38

gumka spod przycisku pewno wypadla, rozkrec i popraw :)
Dołączona grafika
Tyle gier do nadrobienia, a tak mało czasu...

#2460 yrako

yrako
  • Użytkownicy
  • 8 postów
  • Gadu-Gadu

Napisano 15 czerwiec 2012 - 15:30:13

ze wszystkich przycisków :D? wypadly ?
Dołączona grafika




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Font:
Arial | Calibri | Lucida Console | Verdana
 
Font Size:
9px | 10px | 11px | 12px | 10pt | 12pt
 
Color: