co do HS.... org. sony jest strasznie niewygodny jak grasz ponad 2h. ucho odpada ;p
- (4 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
Która Mapa "rządzi"? Każda ma swój klimat...która ma najlepszy i dlaczego???
Napisano 13 kwiecień 2010 - 13:00:31
Faktycznie co do Hs'a od Sony to nie jest on za ergonomiczny.Właśnie na nim jadę i żeby mi się w miarę komfortowo grało muszę troszkę nagimnastykować się z nim
, hmm albo mam jakies nie wymiarowe uszy
hehehe.Co do mapek to do tej pory numerem jeden dla mnie była Arica Harbor an rushu.Ostatnio zacząłem pogrywać w tryb Conquest i tam bardzo mi się podoba White Pass.Tak w sumie to każda mapka ma coś co każdemu może się podobac i każda wymaga przede wszystkim innego podejścia taktycznego - pod tym wzgledem dobrze się spisali chłopaki z DICE. Ciekawi mnie zawartość przyszłych DLC do naszej gry, może jakieś nowe mapki, fajnie by było.
Napisano 13 kwiecień 2010 - 21:29:50
Spokojnie. Ja hsa od SONY zakupiłem przy okazji MAG. Po 2-3 tygodniowym łupaniu po min. 2 godziny uszko się nastawiło i hs przestał uciskać 
Ale tak jak pisał poprzednik. Przez pierwszy okres po 2 godzinach uszko odpadało. Trzeba je zahartować
Ale tak jak pisał poprzednik. Przez pierwszy okres po 2 godzinach uszko odpadało. Trzeba je zahartować
Użytkownik Pablisso edytował ten post 13 kwiecień 2010 - 21:31:45
Napisano 13 kwiecień 2010 - 21:51:25
Użytkownik Bas dnia 07 kwiecień 2010 - 16:11:26 napisał
Ja także póki co popylam bez HSa, do czasu kiedy zdecyduję się w końcu co wybrać - oryginalny HS Sony czy te słuchawki USB Logitecha 
Ulubione mapy? Każda ma swój klimat ale... White Pass i obie Laguny mają w sobie coś co odpowiada mojemu stylowi gry
Ostatnio dodane "nowe" tryby do Harbour i Presy też wypadają przednio. BC2 jednak rządzi, nawet pomimo małej ilości map.
Ulubione mapy? Każda ma swój klimat ale... White Pass i obie Laguny mają w sobie coś co odpowiada mojemu stylowi gry
Ostatnio dodane "nowe" tryby do Harbour i Presy też wypadają przednio. BC2 jednak rządzi, nawet pomimo małej ilości map.
te słuchawki logitecha VANTAGE? jak tak, to są ciche ogólnie, moi inni znajomi sprawdzali i też mówią,że jest za cicho... ja znalazłem inny sposób i sobie radze
Napisano 01 maj 2010 - 18:11:14
Też kupiłem HS-a Sony i na prawe ucho mi w ogóle nie pasuje, tzn. lata jak chce, schyle się i hs leży na podłodze, a na lewym jest lepiej ale po kilku godzinach gry ucho mnie napieprza(chyba przez tą gumkę która jest za duża na mój wlot^^), może będzie lepiej i się ucho mi ukształci bo niby jest on na prawe ucho(tak pisze w instrukcji) a mi na prawe nie pasuje w ogóle;/ A jakbym założył drugą gumkę to chyba by tylko gorzej było.
Na telefonie jakość rozmów jest nawet, ale jakość podczas słuchania muzyki jest najnormalniej słaba, szumy, i jest cicho, w autobusie nic nie słychać. Po sparowaniu z laptopem jest jak z telefonem- cicho, szumi i przerywa, dźwięk jest zniekształcony. W telefonie może się da podpiąć go pod miniUSB by było lepiej bo mam wtyk w telefonie(Nokia N95) ale to i tak niepraktyczne
Do ładowania HSa na PS3 używam kabla od ładowania pada bo jest dłuższy ale i tak podczas ładowania nie można rozmawiać;/
HS wg. mnie tylko do grania na konsoli i ewentualnie do rozmów w cichym miejscu przez telefon, broń boże do muzyki.
Sorry za rozprawkę ale tak wyszło.
Co do map to nadchodzi Map Pack 3 dla Vipów-dodaje Laguna Alta w SQ Rush i Nelson Bay w SQ Deathmatch z tego co pamiętam, popatrzcie w STORE, na chwilę obecną Port Valdez jest niepokonany, gdyby tylko było więcej dróg do przedarcia to byłoby miodnie bo zgrany squad, a co dopiero team nie dopuści do przejścia nawet za tą górkę przed A w pierwszej serii M-Comów;/
Na telefonie jakość rozmów jest nawet, ale jakość podczas słuchania muzyki jest najnormalniej słaba, szumy, i jest cicho, w autobusie nic nie słychać. Po sparowaniu z laptopem jest jak z telefonem- cicho, szumi i przerywa, dźwięk jest zniekształcony. W telefonie może się da podpiąć go pod miniUSB by było lepiej bo mam wtyk w telefonie(Nokia N95) ale to i tak niepraktyczne
Do ładowania HSa na PS3 używam kabla od ładowania pada bo jest dłuższy ale i tak podczas ładowania nie można rozmawiać;/
HS wg. mnie tylko do grania na konsoli i ewentualnie do rozmów w cichym miejscu przez telefon, broń boże do muzyki.
Sorry za rozprawkę ale tak wyszło.
Co do map to nadchodzi Map Pack 3 dla Vipów-dodaje Laguna Alta w SQ Rush i Nelson Bay w SQ Deathmatch z tego co pamiętam, popatrzcie w STORE, na chwilę obecną Port Valdez jest niepokonany, gdyby tylko było więcej dróg do przedarcia to byłoby miodnie bo zgrany squad, a co dopiero team nie dopuści do przejścia nawet za tą górkę przed A w pierwszej serii M-Comów;/
Użytkownik panmistrz edytował ten post 01 maj 2010 - 18:18:24
Opcje tematu:
- (4 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4

Pomoc

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1