- (111 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
"Gdzie Kupić, Za Ile?" jedyne miejsce na forum z info o cenach gier i sklepach
Napisano 01 październik 2009 - 13:13:29
No to może zacznę 
Najwięcej pytań dotyczy gry FIFA 10. Jeżeli chodzi o najniższą cenę to (MZ) zdecydowanie w tej chwili prowadzi sieć sklepów Empik (!?!). Mają jakąś specjalną promocję i już od wczoraj można było u nich w takiej cenie gry dostać.
Ja zakupiłem swój egzemplarz dzisiaj rano w Poznaniu w Empiku przy ulicy Ratajczaka. Wczoraj wieczorem nie mieli już żadnych egzemplarzy (tylko na pc i PS2), ale dzisiaj rano widziałem kilka świeżutkich pudełek. Cena jaką zapłaciłem to dokładnie 149,99. Tak więc jeżeli ktoś nie może dostać gry w tej sieci to proponuję nachodzić ich z samego rana tuż po otwarciu
Pozdrawiam.
Najwięcej pytań dotyczy gry FIFA 10. Jeżeli chodzi o najniższą cenę to (MZ) zdecydowanie w tej chwili prowadzi sieć sklepów Empik (!?!). Mają jakąś specjalną promocję i już od wczoraj można było u nich w takiej cenie gry dostać.
Ja zakupiłem swój egzemplarz dzisiaj rano w Poznaniu w Empiku przy ulicy Ratajczaka. Wczoraj wieczorem nie mieli już żadnych egzemplarzy (tylko na pc i PS2), ale dzisiaj rano widziałem kilka świeżutkich pudełek. Cena jaką zapłaciłem to dokładnie 149,99. Tak więc jeżeli ktoś nie może dostać gry w tej sieci to proponuję nachodzić ich z samego rana tuż po otwarciu
Pozdrawiam.
Napisano 01 październik 2009 - 19:22:55
Cytat
Dzisiaj jade po fife10 i mam pytanie czy może: MM, Empik czy Tesco (Czytałem, że jusz tam jest)
Troche nie rozumiem idei takich pytań...gdzie bys nie pojechał to wejdziesz zabierzesz z pólki i do kasy no chyba ze nie bedzie. ale jesli juz to ta generalnie polecam empik noi MM tez czemu nie
Napisano 02 październik 2009 - 16:19:39
W Warszawie w empiku obok galerii centrum, w zlotych tarasach i blue city gry juz na plejke nie dostaniecie...
Niby ma byc jutro dostawa i niby gre mozna znalezc jeszcze w galerii mokotow i piasecznie jakby co, ale to juz mi w ogole nie bylo po drodze
Tym bardziej, ze wielkiego zaufania do tych pracownikow nie mam.
/w Saturnie w BC 199zl tak swoja droga.
Niby ma byc jutro dostawa i niby gre mozna znalezc jeszcze w galerii mokotow i piasecznie jakby co, ale to juz mi w ogole nie bylo po drodze
Tym bardziej, ze wielkiego zaufania do tych pracownikow nie mam.
/w Saturnie w BC 199zl tak swoja droga.
Użytkownik Azifrael edytował ten post 02 październik 2009 - 16:20:15
Napisano 02 październik 2009 - 22:05:05
To ja jeszcze dodam zebyscie omijali carrefour potocznie kerfur
robilem dzis zakupy i z ciekawosci zerknalem jakie maja tytuly na ps3. Fifka 10 byla - cena 219 PLN-ów.
A na allegro i za 149 kupi
A na allegro i za 149 kupi
Napisano 06 październik 2009 - 10:43:28
Napisano 09 październik 2009 - 19:33:07
Jako, że premiera Uncharted 2 zbliża się ogromnymi krokami to mam pytanie czy macie jakieś informacje dotyczące dostępności gry przed premierą gdzieś w pobliżu Katowic? Słyszałem tylko o Czeladzkim MM w którym U2 ma być 13.10
Opcje tematu:
- (111 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Pomoc

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1