PS3 Forum Polska - ... o PLAYSTATION3 wiemy wszystko! : Need for Speed Shift - PS3 Forum Polska - ... o PLAYSTATION3 wiemy wszystko!

Skocz do zawartości

• (35 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Need for Speed Shift EA

#421 User offline   Nathim 

• Hero Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 157
  • Rejestracja 13-wrzesień 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidlukaszb007

Napisano 25 wrzesień 2009 - 17:45:27

Faktem jest że kupiłem grę tydzień temu pograłem 2 dni, wróciłem do robienia platyny w Infamous i teraz wróciłem do shifta i wiem że będzie to moja 2 platyna na ps3 ;) Btw robił już ktoś epic badge w konkurencjach online?
46" Toshiba Regza Full HD 120 Mhz
Playstation 3 Slim 250 GB + DFGT
Xbox 360 120 GB Eite Jasper 
0

#422 User offline   BrzozaLuk 

• Hero Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 210
  • Rejestracja 31-sierpień 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidbrzozalukpl

Napisano 26 wrzesień 2009 - 00:09:30

View PostUżytkownik Domin15 dnia 25 wrzesień 2009 - 10:43:51 napisał

Demo DIRT2 na PSN US ściągnięte :thumbsup:

Gra ogólnie na + ale nie przekonała Mnie :unsure:

Czekam na demo NfS Shift i po Nim podejmę ostateczną decyzję co robić w tej sprawie :sweat:

Pozdro

powiem tyle, po demie dirta nie bylem zachwycony ale kupilem, pozniej demo nfs na pc odpalam w full i na poczatku maly zachwyt a pozniej sie cieszylem ze nie kupilem shifta na playaka, dirt bije na glowe nfsa niestety :/
0

#423 User offline   johny_85 

• Hero Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 374
  • Rejestracja 02-grudzień 08
  • PSNidjohny_85

Napisano 26 wrzesień 2009 - 09:56:51

Shift jest bardzo dobry - tylko powinni poprawić kolizje i głupotę AI - hamuję przed zakrętem a we mnie koleś albo w dupę albo bokiem wchodzi i wypycha na szuter.

Zniszczenia teraz są mega - co mi się osobiście nie podoba :D.

Grałem w Demo Dirt 2 i fajne zniszczenia były, piękna grafika ale to dla mnie takie "suche" :D

Pewnie kupię z sentymentu ;)
0

#424 User offline   kazior 

• Hero Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 495
  • Rejestracja 04-luty 09
  • PSNidkaziores

Napisano 26 wrzesień 2009 - 16:16:43

View PostUżytkownik Domin15 dnia 26 wrzesień 2009 - 15:16:30 napisał

Wiadomo już kiedy będzie demo tego NfS'a? :unsure:

dżizas człowieku

pisali Ci już, że w pierwszym tygodniu października. Czyli albo 1.10 albo 8.10.
0

#425 User offline   EmiCe 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 22-lipiec 08
  • Gadu-Gadu
  • PSNidEmiCe

Napisano 27 wrzesień 2009 - 07:33:38

Witam, orientuje się ktoś czy da się włączyć alternatywne sterowanie ( klasyczne tam gdzie gaz to x, hamulec to kwadrat, reczny to O, itp ), bo w mojej wersji gry nic takiego nie widzę? Oczywiście mowa o NFS Shift na 3
0

#426 User offline   Gerath 

• Hero Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 390
  • Rejestracja 08-czerwiec 07

Napisano 27 wrzesień 2009 - 08:47:19

Cytat

Kolejny bug wychwyciliśmy razem z kolegą, o którym nikt chyba tu nie pisał. Kupiliśmy Lamborgini Murcilago, po tuningu przez pewien czas, kilkanaście wyścigów auto pięknie się prowadziło rozwijało prędkość ponad 300km/h, jednak od pewnego czasu jest problem z prędkościami dochodzącymi do 240km/h dalej ciężko mu się rozpędzić, ktoś to zauważył?
- mama dokładnie to samo, na prostej w SPA ciężko przeskoczyć 250km/h a na innej trasie (te same ustawienia autko spokojnie hulnie pod 270-300), trochę mnie to wkurzało bo chciałem zrobić endurance tym autkiem na SPA, dopiero jak zagryzłem zęby i wykorzystałem grip zamiast speeda to poszło :D Ale fakt - jest coś z tym Lambo nie tak.

Po patchu, niektóre samochody dostały trochę więcej przyczepności (np BMW E46 "WORKS" czy HONDA S2000) - i z praktycznie nie grywalnych stały się całkiem niezle - taki stealth upgrade w patchu :D.

A co do Porsche CARRERA GT EVENT - to po samym patchu nie skakało mi na SPA, jednak po ponownym włączeniu konsoli ping-pong wrócił :/. Dziwne...
[ ] /\ O X
PS3 FANBOY !!! do końca - Mojego lub SONY
I niech kółko na zawsze pozostanie cancelem.
0

#427 User offline   pack 

• Hero Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 1160
  • Rejestracja 13-lipiec 07
  • PSNidTalk0

Napisano 27 wrzesień 2009 - 10:14:09

NFS SHIFT lepiej się sprzedaje na PS3.

Klik - http://thegameracces...sion-first-week
0

#428 User offline   Duszol_PL 

• Degustator Gier!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 662
  • Rejestracja 06-grudzień 08
  • Gadu-Gadu
  • PSNidDuszol_PL

Napisano 27 wrzesień 2009 - 12:08:39

Ostatniego zakrętu na Karussell nie da się pokonac, jest jakiś zbugowany, próbowałem setki razy i mam ochote połamać płyte. Moze mi ktos to przetlumaczyc?

"I finally got it!!! YAHOO!!! I used a Subaru WRX. I just followed the race line and I actually kind of kicked out the rear end a little. Some guy who posted a video of himself mastering the same corner on YouTube said you have to actually slide the rear end a little. That's odd seeing as how the tips in the game says you are not supposed to spin the tires at all when trying to master a corner."

EDIT:

Dobra nie tłumaczcie tego, nie bede sie w to bawil. Gra ma sprawiac przyjemnosc a nie denerwowac wiec sprzedaje to dziadostwo w najblizszym czasie.

"Ok this corner must be bugged. I tried for hours. With all kinds of cars. I drove perfect in there and still not mastered. Or maybe the race line is not displayed correctly. I dont know. All i know is that the corner is impossible to master for me right now."

Użytkownik Duszol_PL edytował ten post 27 wrzesień 2009 - 12:37:04

Do kupienia: Gran Turismo 5, Little Big Planet 2, Final Fantasy Versus XIII, Arcania: Gothic 4, Dirt 3, GRID 2, Need For Speed: Shift 2, Uncharted 3, GTA V, Resistance 3, Killzone 3, Demon's Souls(Azja), Fallout: New Vegas, Demon's Souls 2, White Knight Chronicles 2, Infamous 2, Agent, Mafia 2, Trine 2, MotorStorm Apocalypse, True Crime: Hong Kong, Deathspank 2, Portal 2, Castle Crashers, Dungeon Defenders, Test Drive Unlimited 2, Bulletstorm, Battlefield 3.
Dołączona grafika
0

#429 User offline   NewNickPL 

• Hero Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 378
  • Rejestracja 02-maj 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidNewNickPL

Napisano 27 wrzesień 2009 - 14:45:14

View PostUżytkownik Duszol_PL dnia 27 wrzesień 2009 - 12:08:39 napisał

Ostatniego zakrętu na Karussell nie da się pokonac, jest jakiś zbugowany, próbowałem setki razy i mam ochote połamać płyte. Moze mi ktos to przetlumaczyc?

"I finally got it!!! YAHOO!!! I used a Subaru WRX. I just followed the race line and I actually kind of kicked out the rear end a little. Some guy who posted a video of himself mastering the same corner on YouTube said you have to actually slide the rear end a little. That's odd seeing as how the tips in the game says you are not supposed to spin the tires at all when trying to master a corner."

EDIT:

Dobra nie tłumaczcie tego, nie bede sie w to bawil. Gra ma sprawiac przyjemnosc a nie denerwowac wiec sprzedaje to dziadostwo w najblizszym czasie.

"Ok this corner must be bugged. I tried for hours. With all kinds of cars. I drove perfect in there and still not mastered. Or maybe the race line is not displayed correctly. I dont know. All i know is that the corner is impossible to master for me right now."

Zrobiłem ten zakręt za 3 razem (nie wiem o co to całe zamieszanie), gdybym pamiętał jakim samochodem na pewno bym Ci powiedział... Obstawiał bym jakieś BMW (wiem, że do driftu było) na maxa stuningowane lub Evolution X, ale na serio nie wiem, bo na tej trasie inny zakręt sprawiał mi kłopot, ale tez nie pamiętam który to był...

Użytkownik NewNickPL edytował ten post 27 wrzesień 2009 - 14:45:40

Dołączona grafika /\ O X [] I wszystko GRA [;
Jeżeli z jakiejś gry mam platynę, to znaczy, że tej gry już nie mam…\{BC2, Dead Space, Mirror's Edge, Borderlands, Killzone 2, Uncharted 2: Among Thieves}
0

#430 User offline   mataman 

• Hero Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 290
  • Rejestracja 25-kwiecień 08
  • PSNidmattaman_PL

Napisano 27 wrzesień 2009 - 14:49:47

View PostUżytkownik pack dnia 27 wrzesień 2009 - 10:14:09 napisał

NFS SHIFT lepiej się sprzedaje na PS3.

Klik - http://thegameracces...sion-first-week

a dlaczego to masz w tytule tego artykułu.
Dołączona grafika
0

#431 User offline   BrzozaLuk 

• Hero Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 210
  • Rejestracja 31-sierpień 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidbrzozalukpl

Napisano 27 wrzesień 2009 - 15:03:32

jakby bylo wiadomo ze gt wychodzi w grudniu to nikt by nie kupil nfsa, tylko fani:P
0

#432 User offline   Blood Btz 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 28
  • Rejestracja 16-sierpień 09

Napisano 27 wrzesień 2009 - 16:16:44

Jak jest z modelem uszkodzeń? Poprawili coś w jakimś patchu?
0

#433 User offline   skret_kiszek 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 41
  • Rejestracja 13-lipiec 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidskret_kiszek

Napisano 27 wrzesień 2009 - 17:51:40

Blachy się już gną, tylko co z tego, jak przy 200km\h zaliczysz dzwona i nadal kontynuujesz wyścig.
0

#434 User offline   keil 

• Hero Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 295
  • Rejestracja 28-czerwiec 09
  • PSNidKeilone

Napisano 27 wrzesień 2009 - 18:08:23

poprawili, są takie jak na tych filmikach z xa, choć wg. mnie auto niszczy się ciągle tak samo niezależnie od prędkości itp.

Użytkownik keil edytował ten post 27 wrzesień 2009 - 18:09:21

Dołączona grafika
E-driver devices: Samsung LE32A656 + PS3 40GB + Logitech Driving Force™ GT + Wheel stand pro
0

#435 User offline   afwi 

• slap meister
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 738
  • Rejestracja 14-maj 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidafcio

Napisano 27 wrzesień 2009 - 18:26:17

http://kotaku.com/53...reen---on-a-360

swietnie sie ubawilem czytajac to :P
0

#436 User offline   Torba_Piany 

• Hero Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 816
  • Rejestracja 08-kwiecień 09

Napisano 27 wrzesień 2009 - 19:02:49

@UP

Czy panowie ze Slightly Mad mogliby łaskawie usiąść na du** i zacząć w końcu porządnie patchować tego Shi(f)ta??? :verymad:

0

#437 User offline   fenixs 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 7
  • Rejestracja 19-wrzesień 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidZelu_PL

Napisano 27 wrzesień 2009 - 21:45:09

Jak to mozliwe za na Xboxie wyswietlil sie ekran PlayStationStore?? No to niezle ;)
Dołączona grafika
;)
0

#438 User offline   ToMac 

• Member
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 75
  • Rejestracja 01-maj 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidToMac_pl

Napisano 28 wrzesień 2009 - 13:13:18

Jak dla mnie gra jest ok ( Grałem na PC ) może system jazdy jest troche dziwny na pierwszy raz ale szybko sie przyzwyczaić można. Przymierzam sie do kupna na ps3 i mam problem bo mam kierownice (nie wiem jakiej marki) wiem że kompatybilna z DualShockiem 2 mam też przelotke na usb, ogólnie moge nią sterować w menu konsoli ale np. w Pro streecie nie chciała działać. w shifcie na pc jest tam taka opcja ( opcje > gra > sterowanie ) która umożliwia podłącznie kiery na własnych ustawieniach ( nr bodajże 27 ), mógłby ktoś sprawdzic czy wogóle coś takiego jest ps3 ? Bo w sumie jest kiera od ps2 i sie kurzy....

PS. Wie ktoś jak wyłączyć ten chu***y słownik w operze? podkreśla mi oczojebnie na czerwono co drugie słowo ;/
0

#439 User offline   dtech 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 4
  • Rejestracja 01-styczeń 09
  • PSNidtechmans

Napisano 28 wrzesień 2009 - 13:45:38

Mam dosyć nietypową prośbę :). Udało mi się wczoraj skończyć shifta znaczy wygrać puchar, problem jest że bardzo szybko doszedłem do możliwości grania w NFS Live World Champion po drodze pomijając trochę zawodów.
Teraz jak wchodzę w karierę to mogę tylko przejechać zadania z NFS Live nie mogę się cofnąć. Czy istnieje możliwość aby dostać się jakoś do tych nie skończonych wyścigów. ?

0

#440 User offline   PiPoL 

• Member
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 114
  • Rejestracja 25-luty 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidPiPoLiNiO

Napisano 28 wrzesień 2009 - 13:55:45

Shift sprzedany, dzisiaj doszedł GRID. Róznica kolosalna w modelu jazdy. W końcu auto się nie ślizga. Jedyna przewaga Shifta to kokpit i wiecej ciekawych furek typu Audi TT i R8...
0

Opcje tematu:

• (35 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ostatnia »