PS3 Forum Polska - ... o PLAYSTATION3 wiemy wszystko! : Need for Speed Shift - PS3 Forum Polska - ... o PLAYSTATION3 wiemy wszystko!

Skocz do zawartości

• (35 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Need for Speed Shift EA

#401 User offline   konixxx 

• Member
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 132
  • Rejestracja 12-luty 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidpenetratorxxl

Napisano 24 wrzesień 2009 - 16:44:47

No i sie nie doczekałem na tego patcha... szybciej platyne zrobilem niz oni wydali pierwszego patcha :)
Dołączona grafika
0

#402 User offline   konixxx 

• Member
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 132
  • Rejestracja 12-luty 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidpenetratorxxl

Napisano 24 wrzesień 2009 - 17:35:57

No teraz to juz skonczylem i sprzedalem gre :)
Dołączona grafika
0

#403 User offline   PatrykJP19 

• Prezes
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 354
  • Rejestracja 10-styczeń 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidPatrykJP19

Napisano 24 wrzesień 2009 - 18:34:25

View PostUżytkownik keil dnia 24 wrzesień 2009 - 16:30:02 napisał

na początku wybierasz język niestety za każdym włączeniem gry

A ja niestety tego nie mam, a włączyłbym sobie język Polski. Mogę inaczej zmienić język?
Dołączona grafika
0

#404 User offline   konixxx 

• Member
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 132
  • Rejestracja 12-luty 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidpenetratorxxl

Napisano 24 wrzesień 2009 - 18:50:37

View PostUżytkownik Domin15 dnia 24 wrzesień 2009 - 18:03:56 napisał

No co Ty? tak szybko? nie lepiej pograć na necie i wbić platynkę niż sprzedawać grę po kilku dniach? :biggrin:

no pogralem na necie i wbilem platynke :) i sprzedalem
Dołączona grafika
0

#405 User offline   Duszol_PL 

• Degustator Gier!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 666
  • Rejestracja 06-grudzień 08
  • Gadu-Gadu
  • PSNidDuszol_PL

Napisano 24 wrzesień 2009 - 19:16:24

Może mi ktoś napisać jakim autem i z jakimi ustawieniami przejechać ostatni zakręt w Nordschleife Karussell? Próbowałem kilkadziesiąt albo i nawet kilkaset razy online (bo grając offline nie można się cofać) i stwierdzam że ten cholerny zakręt jest zbugowany. Czekam na pomoc :ninja:
Do kupienia: Gran Turismo 5, Little Big Planet 2, Final Fantasy Versus XIII, Arcania: Gothic 4, Dirt 3, GRID 2, Need For Speed: Shift 2, Uncharted 3, GTA V, Resistance 3, Killzone 3, Demon's Souls(Azja), Fallout: New Vegas, Demon's Souls 2, White Knight Chronicles 2, Infamous 2, Agent, Mafia 2, Trine 2, MotorStorm Apocalypse, True Crime: Hong Kong, Deathspank 2, Portal 2, Castle Crashers, Dungeon Defenders, Test Drive Unlimited 2, Bulletstorm, Battlefield 3.
Dołączona grafika
0

#406 User offline   konixxx 

• Member
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 132
  • Rejestracja 12-luty 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidpenetratorxxl

Napisano 24 wrzesień 2009 - 20:11:41

View PostUżytkownik Duszol_PL dnia 24 wrzesień 2009 - 19:16:24 napisał

Może mi ktoś napisać jakim autem i z jakimi ustawieniami przejechać ostatni zakręt w Nordschleife Karussell? Próbowałem kilkadziesiąt albo i nawet kilkaset razy online (bo grając offline nie można się cofać) i stwierdzam że ten cholerny zakręt jest zbugowany. Czekam na pomoc :ninja:

po prostu pomin go, ja europy nie robilem, zrobilem usa i japonie, na platyne potrzeba i tak 20 odznak z 27 wiec 7 mozna pominac...
Dołączona grafika
0

#407 User offline   Duszol_PL 

• Degustator Gier!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 666
  • Gadu-Gadu
  • PSNidDuszol_PL

Napisano 24 wrzesień 2009 - 20:19:06

Ale ja nie gram dla pucharków, chce po prostu zrobić wszystkie odznaki offline, a z kategorii "Wyścigi" tylko to mi zostało do zrobienia.
Do kupienia: Gran Turismo 5, Little Big Planet 2, Final Fantasy Versus XIII, Arcania: Gothic 4, Dirt 3, GRID 2, Need For Speed: Shift 2, Uncharted 3, GTA V, Resistance 3, Killzone 3, Demon's Souls(Azja), Fallout: New Vegas, Demon's Souls 2, White Knight Chronicles 2, Infamous 2, Agent, Mafia 2, Trine 2, MotorStorm Apocalypse, True Crime: Hong Kong, Deathspank 2, Portal 2, Castle Crashers, Dungeon Defenders, Test Drive Unlimited 2, Bulletstorm, Battlefield 3.
Dołączona grafika
0

#408 User offline   NewNickPL 

• Hero Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 380
  • Rejestracja 02-maj 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidNewNickPL

Napisano 24 wrzesień 2009 - 20:28:32

View PostUżytkownik Duszol_PL dnia 24 wrzesień 2009 - 20:19:06 napisał

Ale ja nie gram dla pucharków, chce po prostu zrobić wszystkie odznaki offline, a z kategorii "Wyścigi" tylko to mi zostało do zrobienia.

Ja jak czegoś nie mogłem to brałem BMW to z obrazka jak ładuje się wyścig, to to BMW jest na obrazku z poradami do driftu, chyba 2 albo 3 BMW z samochodów seryjnych. Ale ten zakręt trzeba szybko zrobić i tylko przyhamować pod koniec żeby z linii nie wypaść. Ja to chyba Zonda R zrobiłem.
Dołączona grafika /\ O X [] I wszystko GRA [;
Jeżeli z jakiejś gry mam platynę, to znaczy, że tej gry już nie mam…\{BC2, Dead Space, Mirror's Edge, Killzone 2, Uncharted 2: Among Thieves}
0

#409 User offline   konixxx 

• Member
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 132
  • Rejestracja 12-luty 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidpenetratorxxl

Napisano 24 wrzesień 2009 - 20:35:27

Ja wszystkie zakrety usa i japonii zrbilem niemodyfikowanym renault megane.... wiec az tak szybko nie trzeba ich pokonywac, plynnie po linii i wpadaja....
Dołączona grafika
0

#410 User offline   Duszol_PL 

• Degustator Gier!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 666
  • Gadu-Gadu
  • PSNidDuszol_PL

Napisano 24 wrzesień 2009 - 20:40:46

View PostUżytkownik NewNickPL dnia 24 wrzesień 2009 - 20:28:32 napisał

Ja jak czegoś nie mogłem to brałem BMW to z obrazka jak ładuje się wyścig, to to BMW jest na obrazku z poradami do driftu, chyba 2 albo 3 BMW z samochodów seryjnych. Ale ten zakręt trzeba szybko zrobić i tylko przyhamować pod koniec żeby z linii nie wypaść. Ja to chyba Zonda R zrobiłem.

Jutro popróbuje coś zadziałać na tym odcinku trasy Zondą albo tą BMW'icą, dzięki za odzew.

View PostUżytkownik konixxx dnia 24 wrzesień 2009 - 20:35:27 napisał

Ja wszystkie zakrety usa i japonii zrbilem niemodyfikowanym renault megane.... wiec az tak szybko nie trzeba ich pokonywac, plynnie po linii i wpadaja....

Również jeździłem Renault'em, świetne auto ale tutaj się zaciąłem - może faktycznie chodzi o prędkość na tym kawałku.

Użytkownik Duszol_PL edytował ten post 24 wrzesień 2009 - 20:41:06

Dołączona grafika
0

#411 User offline   kazior 

• Hero Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 509
  • Rejestracja 04-luty 09
  • PSNidkaziores

Napisano 25 wrzesień 2009 - 08:02:49

ciągnie mnie do tej gry kurcze ale chyba poczekam do demka Może do tego czasu EA wyda kolejnego patcha.. Mnie tam akurat zniszczenia nie są potrzebne. Szkoda, że pierwszy patch nie naprawia 'bouncing buga'.
0

#412 User offline   PatrykJP19 

• Prezes
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 354
  • Rejestracja 10-styczeń 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidPatrykJP19

Napisano 25 wrzesień 2009 - 08:08:31

View PostUżytkownik kazior dnia 25 wrzesień 2009 - 08:02:49 napisał

ciągnie mnie do tej gry kurcze ale chyba poczekam do demka Może do tego czasu EA wyda kolejnego patcha.. Mnie tam akurat zniszczenia nie są potrzebne. Szkoda, że pierwszy patch nie naprawia 'bouncing buga'.

Ja jeszcze nie doświadczyłem "boucing bug'a". Niektóre osoby piszą ze po patchu nie maja tego bug'a.
Dołączona grafika
0

#413 User offline   worms 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 21
  • Rejestracja 21-maj 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidworms14

Napisano 25 wrzesień 2009 - 09:01:51

Kolejny bug wychwyciliśmy razem z kolegą, o którym nikt chyba tu nie pisał. Kupiliśmy Lamborgini Murcilago, po tuningu przez pewien czas, kilkanaście wyścigów auto pięknie się prowadziło rozwijało prędkość ponad 300km/h, jednak od pewnego czasu jest problem z prędkościami dochodzącymi do 240km/h dalej ciężko mu się rozpędzić, ktoś to zauważył?
Na pewno nie popsuła tego łatka, bo przed nią juz tak mieliśmy. W końcu ładnie się rozwala furki, szkoda tylko że to naprawili, mogli coś więcej dorzucić.
Dołączona grafika

GT Driving Force
0

#414 User online   szymuR93 

• Cześć! Jestem Mateusz ^_^
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 2146
  • Rejestracja 20-grudzień 08
  • PSNidszymuR

Napisano 25 wrzesień 2009 - 09:15:23

U mnie w makrecie jest za 170zł. Opłaca się kupić czy poczekać, aż stanieje i kupić pierw Dirta2 ?
Dołączona grafika
+++++++ RUCH CHORZÓW +++++++
Dobrze, że mamy tak czujnych moderatorów :)
0

#415 User offline   kazior 

• Hero Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 509
  • Rejestracja 04-luty 09
  • PSNidkaziores

Napisano 25 wrzesień 2009 - 09:19:43

kup wpierw Dirta2 bo ten nie ma zadnych bugow i zadnych patchy nie potrzeba. A na Shifta poczekaj, az stanieje albo az wydadza kolejne patche :)
0

#416 User offline   Nathim 

• Hero Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 157
  • Rejestracja 13-wrzesień 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidlukaszb007

Napisano 25 wrzesień 2009 - 10:06:09

Jedyny bug jaki u mnie zaobserwowałem to podrzucanie innych samochodów przez mój ( tak jak ten z Murcielago ) udało mi się to Shelby, Fordem GT Mazda RX 7 i jeszcze 2 innymi, wystarczy dokupić jakikolwiek bodykit i przy odpowiedniej predkości walnąć w tył auta przed nami. Bouncing bugów etc u siebie nie uświadczyłem
46" Toshiba Regza Full HD 120 Mhz
Playstation 3 Slim 250 GB + DFGT
Xbox 360 120 GB Eite Jasper 
0

#417 User offline   Duszol_PL 

• Degustator Gier!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 666
  • Gadu-Gadu
  • PSNidDuszol_PL

Napisano 25 wrzesień 2009 - 10:15:36

View PostUżytkownik Nathim dnia 25 wrzesień 2009 - 10:06:09 napisał

Jedyny bug jaki u mnie zaobserwowałem to podrzucanie innych samochodów przez mój ( tak jak ten z Murcielago ) udało mi się to Shelby, Fordem GT Mazda RX 7 i jeszcze 2 innymi, wystarczy dokupić jakikolwiek bodykit i przy odpowiedniej predkości walnąć w tył auta przed nami. Bouncing bugów etc u siebie nie uświadczyłem

Jeśli chodzi o bouncing bug'a to w wyścigach na zaproszenie jest jakiś wyścig porsche carrera gt i kompletnie nie da się go przejechać bo na kilku zakrętach auto tańcuje na boki i nie można nim kierować, co uniemożliwia dogonienie przeciwników.
Dołączona grafika
0

#418 User offline   Patricko 

• Pro Driver
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 1410
  • Rejestracja 06-lipiec 08
  • PSNidPatrickosan

Napisano 25 wrzesień 2009 - 10:38:15

Nathimowi chodziło o to, że bug opisany przez niego pozwala na wjazd pod samochód przeciwnika. Inna sprawa niż bouncing.
Rzecz jasna EA nie widzi żadnych bugów, dla nich obsługa myszki w menu na PC jest najważniejsza, bo bez tego nie da się grać przecież.
Dołączona grafika
0

#419 User offline   Duszol_PL 

• Degustator Gier!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 666
  • Gadu-Gadu
  • PSNidDuszol_PL

Napisano 25 wrzesień 2009 - 11:10:19

View PostUżytkownik Patricko dnia 25 wrzesień 2009 - 10:38:15 napisał

Nathimowi chodziło o to, że bug opisany przez niego pozwala na wjazd pod samochód przeciwnika. Inna sprawa niż bouncing.
Rzecz jasna EA nie widzi żadnych bugów, dla nich obsługa myszki w menu na PC jest najważniejsza, bo bez tego nie da się grać przecież.

On pisał że nie miał jeszcze buouncing buga, a ja pisałem że w wyścigu carrerą GT on występuje.
Dołączona grafika
0

#420 User offline   subek 

• Hero Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 182
  • Rejestracja 12-sierpień 08
  • Gadu-Gadu
  • PSNidsubeek

Napisano 25 wrzesień 2009 - 11:21:32

Ja żadnego buga nie trafiłem, a gram już ładnych kilkanaście godzin. Gra jak dla mnie jest zajebista, nie udaje symulatora, na prawdę czuć prędkość, dużo się dzieje, w GT4 czasami robiło się bardzo nudno, a tutaj ciągle jest co robić.

Super, że mamy taką gre na PS3 bo mocno mi przypomina Forze 2 od której nie mogłem się oderwać i moim zdaniem grywalnością zjadała Gran Turismo na śniadanie.

Kolejny duży plus dla mnie to, to że mogę sobie polatać autami które posiadam w realu np. 200SX S14A (w grze jest błąd nazewnictwa S14 to poprzedni model) którego ciężko trafić w innych grach.
0

Opcje tematu:

• (35 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ostatnia »