PS3 Forum Polska - ... o PLAYSTATION3 wiemy wszystko! : Need for Speed Shift written by Emir

Skocz do zawartości

Reklama

• (31 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Need for Speed Shift EA

#381 User offline   Azifrael 

• Member
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 140
  • Rejestracja 20-lipiec 09

Napisano 23 wrzesień 2009 - 14:39:57

http://videos.street...ries_708480.htm

No, bugi wymiataja w tej grze :D
Zachowuje sie jak Garbi super bryka :D
0

#382 User offline   kazior 

• Member
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 361
  • Rejestracja 04-luty 09
  • PSNidkaziores

Napisano 23 wrzesień 2009 - 15:25:12

no to czegoś nie rozumiem.. jakim cudem największe serwisy dawały tej grze oceny rzedu 8-9/10 i to w wersji na PS3 ?
0

#383 User offline   johny_85 

• Member
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 361
  • Rejestracja 02-grudzień 08
  • PSNidjohny_85

Napisano 23 wrzesień 2009 - 15:36:44

LOL oddawać kasę - wiedziałeś że takie jazdy są i teraz płacze.

Mi po za skakaniem na trawie nic się takiego nie przydarzyło

Użytkownik johny_85 edytował ten post 23 wrzesień 2009 - 17:04:18

0

#384 User offline   chomik 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 56
  • Rejestracja 21-luty 09
  • Gadu-Gadu

Napisano 23 wrzesień 2009 - 15:51:22

Co do podanych wyzej filmikow z bugami to faktycznie jest blad z tymi podskokami ale tylko gdy zjedziesz z trasy i nie az tak wielkie, po powrocie na trase wszystko wraca do normy, a co do dwoch pozostalych to jeszcze czegos takiego nie doswiadczylem grajac w shifta. Generalnie moim zdaniem gra jest zaj..ista jak na serie nfs'ow. Napewno jest to najlepsza czesc.
1

#385 User offline   Duszol_PL 

• Degustator Gier!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 580
  • Rejestracja 06-grudzień 08
  • Gadu-Gadu
  • PSNidDuszol_PL

Napisano 23 wrzesień 2009 - 16:11:03

View PostUżytkownik chomik dnia 23 September 2009 - 15:51 napisał

Co do podanych wyzej filmikow z bugami to faktycznie jest blad z tymi podskokami ale tylko gdy zjedziesz z trasy i nie az tak wielkie, po powrocie na trase wszystko wraca do normy, a co do dwoch pozostalych to jeszcze czegos takiego nie doswiadczylem grajac w shifta. Generalnie moim zdaniem gra jest zaj..ista jak na serie nfs'ow. Napewno jest to najlepsza czesc.

Dokładnie tak jak piszesz, gra jest naprawdę dobra. Wygrałem już ponad 140 wyścigów i uświadczyłem tylko raz, jeden błąd - na trasie (chyba w Londynie) auto podskoczyło i do połowy zanurzyło się w teksturach po czym znów wróciło na trasę niezarysowane. :laugh: Moge śmiało polecić tą gre, a Ci którzy piszą że jest kiepska to najwyraźniej albo nie lubią wyścigów, albo jeszcze w nią nie grali.
Dołączona grafika
Gry które kupie:
Gran Turismo 5, FFversusXIII, Arcania: A Gothic Tale, LBP2, Battlefield: Bad Company 2, GTA V, Resistance 3, Killzone 3, God of War 3, Heavy Rain, Fallout: New Vegas, Demon's Souls 2, White Knight Chronicles 2.
0

#386 User offline   dropsiu893 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 14
  • Rejestracja 08-luty 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNiddropsiu893

Napisano 23 wrzesień 2009 - 16:18:58

ja mam takie pytanko , gram na padzie sixaxis ale to sterownie jakos nie za bardzo, zmienilem ustawienia tak jak pare postow wyzej polecal ktos z xboxforum ale to chyba na kiere bo na padzie znaczacej poprawy nie widze .. moglby ktos polecic jakies dobre ustawienia ? ciezko niektore wyscigi przejsc szczegolnie na waskich torach nie mowiac juz o driftach ;(
0

#387 User offline   Duszol_PL 

• Degustator Gier!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 580
  • Rejestracja 06-grudzień 08
  • Gadu-Gadu
  • PSNidDuszol_PL

Napisano 23 wrzesień 2009 - 16:32:37

Z ulepszeń jakieś opony, karoseria - jak nie możesz panować nad autem to nie dodawaj nic do mocy. Z tuningu do połowy zjedź suwakiem na nadsterowność (w lewo). W opcjach gry masz zakładkę "Kierowanie", poziom trudności ustaw jaki sobie chcesz, jak nie dajesz rady to oczywiście łatwy. Jak grasz na padzie to ustaw na:
Prowadzenie - Doświadczony
Asysta Kierowania - Wył.
Asysta Hamowania - Wył.
ABS - Wł.
Kontrola Trakcji - Wysoki (łatwiej się będzie sterowało)
Asysta Stabilizacji - Wł.
Uszkodzenia - Obojętnie
Skrzynia Biegów - Obojętnie

Kamera na jakiej powinieneś jeździć to ta z wewnątrz auta, na tej zewnętrznej jeździ się tragicznie.
Dołączona grafika
Gry które kupie:
Gran Turismo 5, FFversusXIII, Arcania: A Gothic Tale, LBP2, Battlefield: Bad Company 2, GTA V, Resistance 3, Killzone 3, God of War 3, Heavy Rain, Fallout: New Vegas, Demon's Souls 2, White Knight Chronicles 2.
1

#388 User offline   rivel88 

• Member
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 152
  • Rejestracja 05-lipiec 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidRIVEL88PL

Napisano 23 wrzesień 2009 - 18:25:36

View PostUżytkownik Domin15 dnia 23 September 2009 - 19:17 napisał

Kurdę kiedy to stanieje...
Nie wiem czy kupować... <_<

Najgorsze jest to że na Allegro jest już nówka za 150zł, a w sklepach obok Mnie po 179zł... :verymad:
Ciekawe jakie demo będzie:ohmy:
Wie ktoś może kiedy takowe wyjdzie na 100% :happy:

Patricko

Napisano dziś, 02:26 PM
Tak, będzie demo w pierwszym tygodniu października.
Dołączona grafika
turbodynamo
"to ciul ide bzyknac zone i moze wkoncu skoncze singla i zagram wkoncu w Shifta ^^" - MOC !!!
0

#389 User offline   JaTuNowy 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 65
  • Rejestracja 17-styczeń 09
  • PSNidTomek2446

Napisano 23 wrzesień 2009 - 18:55:55

View PostUżytkownik Domin15 dnia 23 wrzesień 2009 - 19:35 napisał

Mi chodzi o datę :whistling:

1.10.2009 lub 8.10.2009 (tak mi się wydaje bo zawsze w czwartki są aktualizacje)
0

#390 User offline   lst 

• Member
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 223
  • Rejestracja 22-grudzień 08
  • Gadu-Gadu
  • PSNidkawu80

Napisano 23 wrzesień 2009 - 19:52:20

Panowie co wy się tak dziwicie, że bugów pełno. EA wcisnęła wam jak zwykle kit, o błędach dobrze wiedzą ale musieli grę wydać szybko bo kto normalny kupi to po premierze GT5 ? Jak ktoś się zastanawia jeszcze czy to kupić to zdecydowanie nie polecam bo po co brać symulatora symulacji jak za chwilę wszyscy rzucą się na gt5 i shift będzie wisiał na alledrogo za 5 dych ? 

EA to jeden z najgorszych wydawców jak dla mnie, szczytem to już są fify co rok i inne sportowe klony, które różnią się tylko cyferkami... No dobra trochę przesadziłem ale generalnie tak to widzę

...::. [Grupa-KRYZYS.info] .::...
2

#391 User offline   michal21 

• Member
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 109
  • Rejestracja 27-grudzień 08
  • Gadu-Gadu
  • PSNidMICHKI

Napisano 23 wrzesień 2009 - 23:02:46

wiecie co oni już nie mają pomysłów na nfs i robią jakieś gówno przecierz nfs shift to to samo co Grid
Dołączona grafika
0

#392 User offline   Azifrael 

• Member
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 140
  • Rejestracja 20-lipiec 09

Napisano 23 wrzesień 2009 - 23:32:27

Mozecie mi powiedziec czy online z podzialem na ludzi ceniacych precyzje i tych grajacych agresywnnie sie sprawdza?

Pykam w demo grida i jesli w pelna wersje tez graja tacy idioci, ktorzy ustawiaja sie przed meta po ty by taranowac nadjezdzajace samochody to ja dziekuje. Wole pomeczyc sie z fizyka jazdy niz ludzka glupota.
Swoja droga to demko czeste zwiechy zalicza az boje sie o swoja konsole.
0

#393 User offline   Patricko 

• Pro Driver
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 824
  • Rejestracja 06-lipiec 08
  • PSNidPatrickosan

Napisano 23 wrzesień 2009 - 23:46:15

Debile są wszędzie, w każdym rodzaju gry i na każdym kroku.
Przed nimi nie uciekniesz, musisz po prostu nauczyć się z nimi żyć (czyt.: omijać idiotów najlepiej jak się da), albo grać na serwerach, gdzie są wyłączone kolizje.
W pełnej wersji GRID'a możesz sobie ustawić, żeby grać wyścig z wyłączonymi kolizjami, albo w połowie wyłączonymi, czyli gość, który stoi na starcie albo jedzie pod prąd zamienia się w ducha.
Teraz już ludzie grają w większości na wyłączonych kolizjach w GRID'dzie. Ostatnio jak grałem to nawet na drifcie wyłączone były, nie mówią o normalnych wyścigach.

Gram w DIRT2 i na zawodach typu RallyCross czy Buggies jest zadyma totalna, i po prostu musisz z tym żyć, albo grać rajdy gdzie nikt nikomu nie wadzi.
Ale od czasu do czasu trzeba się poobijać z kimś, bo tak to byśmy się zanudzili na śmierć.

Użytkownik Patricko edytował ten post 23 wrzesień 2009 - 23:46:57

Dołączona grafika
0

#394 User offline   worms 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 21
  • Rejestracja 21-maj 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidworms14

Napisano 24 wrzesień 2009 - 10:20:21

Właśnie mi się pobiera update v01.01 więc już jest jakby kogoś interesowało. Jednak i tak ta poprawka nie załata mi problemu z zerwaniem połączenia z siecią. Właśnie sobie grałem mistrzostwa NFS, te drugie z którymi się bardzo męczę, została mi ostatnia trasa wystarczyło bym dojechał na 4 pozycji, a tu komunikat zerwano połączenie z siecią, gra się wyłączyła, kasa przepadła za serie, postęp i wszystko znowu od nowa. Niech lepiej porządnie sie zabiorą za poprawki tej gry.
Dołączona grafika

GT Driving Force
0

#395 User offline   qleeg 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 36
  • Rejestracja 06-listopad 07
  • Gadu-Gadu
  • PSNidQleeg1975

Napisano 24 wrzesień 2009 - 10:27:40

Witam , chcę tylko powiedzieć że obecnie jestę na 46 poz. kierowcy i cieszę się że kupiłem preoder . Bo jak teraz czytam narzekania niektórych ludzi na forach mógłbym jej jeszcze nie kupić ! a wtedy ominęła by mnie na prawdę dobra gra.. nie potrafie zrozumieć w ogóle nie rozumie uwag : rzuca tyłem ? ślizga się ? itp .. wystarczy mniej gazu panowie na zakrętach i trochę pogrzebać w ustawieniach !!! Tak są małe bugi , podczas mojego wielogodzinnego grania zdażyło mi się że auto podskoczyło lub też zniszczenia czasami nie są takie jak powinny być , ale i co z tego ? Jaka gra obecnie nie ma błędów ? Zresztą ma być patch , który ma to zniwelować .
Jeste fanem wyścigów od i grałem prawie we wszystkie jakie wyszły na konsolach playstation , i wiem że każda gra jest inna , a porównywamie jej do GT jest bezsensu . Nie mam nic do seri GT bo jest najl. bez wątpienia ale biorąc pod uwagę jak mało jest gier wyścigowych na PS3 i szukanie w kazdej nowej błędów , mija się z celem ! Tym bardziej odradzanie kupna ! jeszcze biorąc pod uwagę że na GT czekamy już tyle lat !!
Dla mnie osobiście , nowy nfs jest dobry , wciągający i wystarczająco długi ( mowa o zaliczeniu wszyskich odznak ) więc średnie oceny 9 lub 8,5 w różnych pismach są jak najbardziej trafione
Polecam dla niezecydowanych i przejumjuących się niepotrzebnym narzekaniem ludzi którzy zwyczajnie nie lubia lub nie chcą grać w wyścigi
Qleeg
0

#396 User offline   cronosik 

• Member
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 276
  • Rejestracja 01-luty 09
  • PSNidcronosik

Napisano 24 wrzesień 2009 - 10:45:36

View PostUżytkownik worms dnia 24 September 2009 - 11:20 napisał

Właśnie mi się pobiera update v01.01 więc już jest jakby kogoś interesowało. Jednak i tak ta poprawka nie załata mi problemu z zerwaniem połączenia z siecią. Właśnie sobie grałem mistrzostwa NFS, te drugie z którymi się bardzo męczę, została mi ostatnia trasa wystarczyło bym dojechał na 4 pozycji, a tu komunikat zerwano połączenie z siecią, gra się wyłączyła, kasa przepadła za serie, postęp i wszystko znowu od nowa. Niech lepiej porządnie sie zabiorą za poprawki tej gry.

A może masz coś z netem? Ja nie mam żadnych problemów z NFS'em On-Line.
Pozdrawiam
0

#397 User offline   chomik 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 56
  • Rejestracja 21-luty 09
  • Gadu-Gadu

Napisano 24 wrzesień 2009 - 12:32:16

View PostUżytkownik Domin15 dnia 24 September 2009 - 11:49 napisał

Może ktoś powiedzieć jakie poprawki widzi po zainstalowaniu nowego patcha? :mellow:

np. zniszczenia??:D

Użytkownik chomik edytował ten post 24 wrzesień 2009 - 12:58:20

0

#398 User offline   chomik 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 56
  • Rejestracja 21-luty 09
  • Gadu-Gadu

Napisano 24 wrzesień 2009 - 14:39:45

napisalem przeciez wyzej ze patch dodaje zniszczenia aut<_<
0

#399 User offline   Morfi 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 15
  • Rejestracja 06-kwiecień 09
  • Gadu-Gadu
  • PSNidMorfi_PL

Napisano 24 wrzesień 2009 - 16:17:50

heh,

a ja mam, może, głupie pytanie. Kupiłem grę w polskiej wersji językowej, a po odpaleniu mam anglika. Jak przestawić język na ojczysty? :D
0

#400 User offline   keil 

• Member
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 228
  • Rejestracja 28-czerwiec 09
  • PSNidKeilone

Napisano 24 wrzesień 2009 - 16:30:02

na początku wybierasz język niestety za każdym włączeniem gry
Dołączona grafika
E-driver devices: Samsung LE32A656 + PS3 40GB + Logitech Driving Force™ GT + Wheel stand pro
0

• (31 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ostatnia »